Tervetuloa, tämä on Merkillinen media Oy:n saavutettavuusseloste 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.merkillinen.media ja on laadittu 20.03.2020. Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta ei koske sivustoa, koska kyseessä eu ole julkinen verkkopalvelu. Seloste on kuitenkin laadittu, sillä se on hyvä tapa ja Merkillinen media Oy kannattaa yhdenvertaisuutta.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse 

Digipalvelun saavutettavuuden tila 

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. 

Ei-saavutettava sisältö 

2. Kohtuuton rasite 

1. Käyttämäni Kalium-alustan menu ja ”markupit” eivät jostain syystä pääse teknisestä saavutettavuustarkastuksesta läpi. Ruotsalainen valmistajan tekemää teemaa päivitetään aktiivisesti, joten tekniset viat korjautuvat heti kun teema päivitetään täysin saavutettavaksi.
2. Teemassa oleva lainaustyyli on kursivoitu. Odotan tyylin päivittymistä, koska en osaa korjata asiaa itse.
3. Osa automaattisista tarkastustyökaluista löytää virheitä testisivuilla, jotka eivät ole julkisia. Niitä ei kukaan pääse selaamaan, joten ei ole mielekästä korjata saavutettaviksi. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi 

Sähköpostilla 

[email protected] 

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (Avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi  
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 • Valossa oli jotain valheellista. Kuin aurinko olisi halunnut huiputtaa maan ihmisiä. Se oli kyllä kirkas ja yritti uskotella paistavansa kuin missä tahansa, mutta lapsikin huomasi, ettei se mitään lämmittänyt. Ikään kuin olisi ollut varhainen kesäkuun aamu Nairobissa. Täynnä valoa ja silti viileä. Hailakas kuu leijui taivaalla, sen puu kasvoi täällä oudosti kallellaan.

  Mohammed sytytti savukkeen ja veti sisäänsä vuoroin tuttua tupakkaa, vuoroin vierasta kirpeää ilmaa. Hän piti kättään parvekkeen kylmällä kaiteella ja kuvitteli, kuinka henkäys henkäykseltä tämä outo maa ja ilma hiipivät osaksi häntä.

  – Mohammed, suomalainen (2012)

 • Herttua von Bouchardin reisiluu hankasi kylkiluita auton lavalla, karhean sisalkankaan syleilyssä. Daniel Pietersen-Rosencrantz ajeli rauhallisesti Pemban pikkukaupungin rantakatua, vierellään nukkuva vanhus valkoisessa kaavussa.

  Meri oli korkealla ja pärski asfaltille asti. Lahden toisella puolen salamoi, kalastajien siluetit meloivat sinistä vettä vasten. Nuorukaiset koulupuvuissaan maleksivat tyttöjen käsipuolessa ja liftasivat kyytiin. Daniel ei hidastanut.

  Takapenkillä istui vaitelias mies, lääkäri Zé Marques, yksi Danielin harvoista ystävistä, ja tämän vierellä nainen, iho vaalea kuin Danielin mutta tottumattomuuttaan palanut.

  – Leposija Kilimakitossa (2010)